İnanılmaz Banyo Yapmak Ingilizce

Banyo Yapmak Ingilizce. Türkçe dilinden İngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. banyo yapmak. banyo yapmak ingilizcesi, banyo yapmak ingilizce ne demek, banyo yapmak ingilizcesi.com sözlük sayfalarına hoşgeldiniz.

Ingilizce Ögrenelim: Daily Activities / Günlük Aktiviteler
Ingilizce Ögrenelim: Daily Activities / Günlük Aktiviteler (Julia Bradley)
Kelime ve terimleri çevir. banyo yapmak İngilizce ne demek. "banyo yapmak" kelimesinin Türkçe İngilizce Sözlük anlamları Bath kelimesinin İngilizce - İngilizce çevirisi (English to English) : A medicated bath. Ayrıca banyo yapmak kelimesinin isim, fiil ve diğer anlamları. banyo yapmak çevirisi anlamı nedir nasıl telaffuz ediliz. Türkçe-İngilizce banyo yapmak çevirisi ve telaffuzu. Online İngilizce - Türkçe Sözlük, İngilizce Sözlük, İngilizce Çeviri. banyo yapmak. take a bath, bathe. v. Türkçe. banyo yapmak. İngilizce. take a bath. Banyo yapmak' yu online olarak Türk' ye çevirin ve dilediğiniz zaman kullanabilmek içib ücretsiz çeviri yazılımımızı şimdi indirin. Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe English-Spanish Spanish-English English-Italian Italian-English banyo yapmak geçişsiz f.geçişsiz fiil: Fiil bir nesne olmadan gerçekleşiyor ve sadece öznenin. İngilizcede BANYO YAPMAK ne demek, BANYO YAPMAK sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir BANYO YAPMAK türkçe ingilizce çevirisi BANYO YAPMAK kelimesinin ingilizce okunuşu ve. ?

Türkçe. banyo yapmak. İngilizce. take a bath.

Daha sonra kendinizi taze ve rahat hissedeceksiniz.

Konuşamayan bebeklere ne yapılmalı? Bebek işaret dilinin ...

3. Sınıf Hayat Bilgisi Verimli Kullanalım Konu Anlatımı ...

Tomshoo Taşınabilir Açık Duş Banyo Değiştirme Montaj Odası ...

Boşlukları söyler misiniz. - Eodev.com

Günlük Yaptığımız Aktiviteler Resimli - Delinetciler Portal

Lüks Banyo

banyo boyama oyunu oyna - Boyama Oyunları kategorisi

Banyo Dolabı Çamaşır Makinalı

Kelime ve terimleri çevir. banyo yapmak İngilizce ne demek. "banyo yapmak" kelimesinin Türkçe İngilizce Sözlük anlamları Bath kelimesinin İngilizce - İngilizce çevirisi (English to English) : A medicated bath. Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe English-Spanish Spanish-English English-Italian Italian-English banyo yapmak geçişsiz f.geçişsiz fiil: Fiil bir nesne olmadan gerçekleşiyor ve sadece öznenin. İngilizcede BANYO YAPMAK ne demek, BANYO YAPMAK sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir BANYO YAPMAK türkçe ingilizce çevirisi BANYO YAPMAK kelimesinin ingilizce okunuşu ve. ? Türkçe dilinden İngilizce diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. banyo yapmak. Online Çeviri > Türk Çeviri > Translate Banyo yapmak To İngilizce. Bu özelliği kullanmak için üye girişi yapman gerekiyor. Turkish to English banyo yapmak : to take a bath. Dil banyosu (immersion) metoduyla etrafınızı İngilizce metinler, konuşmalar, şarkılar ve videolarla donatın ve evinizde tek başınıza, rahat rahat otururken İngilizce öğrenin!

0 komentar