Orijinal Banyo Paspas Yapimi

Banyo Paspas Yapimi. Yaratıcılığınızı kullanarak eski bir tişörtten banyo paspası yapmaya ne dersiniz? Paspas, Banyo paspası, Banyo hakkında daha fazla fikir görün.

Deniz taşlarından paspas yapımı | El Yapımı | Pek Marifetli!
Deniz taşlarından paspas yapımı | El Yapımı | Pek Marifetli! (Claudia Watkins)
Yaratıcılığınızı kullanarak eski bir tişörtten banyo paspası yapmaya ne dersiniz? Destek amaçlı kanalıma abone olursanız sevinirim videomu beğenip. Biliyorum evin her yerinde kapı önlerinde bu kilimlerden. Eski kumaşlarımız, eski tişörtlerimiz herhangi eski bez parçalarını değerlendiriyoruz. Yazımızdaki resimli anlatımdan faydalanarak paspasınızı tasarlayabilirsiniz. Haberin içeriği için sayfamızı takip ediniz. Galerideki ileri butonuna tıklayarak, kolay anlatımlı resimleri takip edip, eski havlularınızı.

Ben küçükken babaannemin eski kumaş ve penyeleri ipleri kazakları söküp ip yaptığını ve buna benzer kilimler ördüğünü.

Merhaba sizlere banyo paspası modelleri paylaşmak istedim umarım beğenerek yaparsınız hepside harika modeller bayonuz da şık duracak dır değişik renklerde yapılırsa güzel olur kolay gelsin herkese. tığ işi örgü paspas yapımı.

Eski tişörtten ipli banyo paspası yapımı - Kendin Yap - JEYYU

Örgü Gökkuşağı Paspas Yapımı - Mimuu.com

Banyo Paspası - Mimuu.com

El Yapımı Paspas Modelleri - Canım Anne

DekorHobi » Doğal Banyo Paspası Yapımı

ESKİ HAVLULARDAN PASPAS YAPIMI - YouTube

Giz Home Lace Yuvarlak El Yapımı Pamuklu Banyo Paspası ...

BANYO YENİLEME FİKİRLERİ | SABUNLUK SÜSLEME | EL YAPIMI ...

Kalan kısımları şemadan takip ederek yapabilirsiniz. Sakallı ip ile halı kaydırmaz'a banyo paspas takımı yapımı, paspas yapımı ayrıntılı anlatım Eski Tişörtlerden Paspas Yapımı. Eski havlulardan paspas yapımı: Kesme matı ve döner kesici yardımı ile banyo havlularını eşit parçalara uzunlamasına kesiniz. Havlularınız farklı renklerde ve uyum sağlayacak tonlarda olursa. Basit bir banyosu olanlar için de bu paspas modeli banyolarına renk katmak için güzel. banyo paspası. video ingilizce ama işinize yarayabileceğiniz düşündüm. gerçekten çok güzel birşey. Penye ip paspas modellerine daha önce anlatımlı birçok örnek paylaşmıştık. Şimdi evinizin. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun Hobievimiz ile birlikte.

0 komentar