Lüks Bambu Banyo Havlu

Bambu Banyo Havlu. Zarif ve kullanışlı seçenekler arasından dilediğinizi hemen satın alabilirsiniz. Kadifemsi hafif tüylü yüzeylerden hoşlananlar için farklı renk ve desenlerde üretilen şönil havlular dekoratif ve kullanışlı ürünler olarak kullanıcıların beğenisine sunulur..

Z&R HOME Bambu 2 Parça Banyo Havlu Seti Laodikya Krem
Z&R HOME Bambu 2 Parça Banyo Havlu Seti Laodikya Krem (Eric Howard)
El, yüz, banyo ve plaj için farklı ölçülerde üretilen havlular arasından gereksinimlerine uygun olan modeli seçebilirsin. Karaca Home banyo koleksiyonu şık tasarımları ve bambu lifli dokusuyla hem teninizi koruyor, hem banyolarınızı güzelleştiriyor. Bambu ile üretilen havlular, yüksek miktarda sıvı emer ve gözenekli yapılarıyla cildin daha rahat nefes almasını sağlar. BANYO AKSESUARLARI Banyo Setleri; Banyo Paspası; Çamaşır Sepeti. Bambu lifi içindeki kun maddesi sayesinde antimikrobiyel özelliği vardır. Kadifemsi hafif tüylü yüzeylerden hoşlananlar için farklı renk ve desenlerde üretilen şönil havlular dekoratif ve kullanışlı ürünler olarak kullanıcıların beğenisine sunulur.. Taç havlu modelleri, banyonuzu renk ve desenlerin harmonisiyle buluşturuyor.

Koton, bambu ve pamuk dokuma ile üretilen havlular bu beklentiyi karşılayan ürünlerdir.

Zarif ve kullanışlı seçenekler arasından dilediğinizi hemen satın alabilirsiniz.

İĞNE OYASI, KÜÇÜK HAVLU, MUTFAK HAVLUSU, BANYO HAVLUSU ...

Z&R HOME Bella Bambu 2 Parça Banyo Havlu Seti Ebat 50x90 ...

İĞNE OYASI, KÜÇÜK HAVLU, MUTFAK HAVLUSU, BANYO HAVLUSU ...

Bambu Havlu | Bambu Bornoz | Toptan Havlu | Havlu

Kleopatra Exclusive Bambu Havlu 70x140 Banyo Havlusu

Fransız Güpürlü Peri Çeyizlik Bambu Havlu Krem

Havlu | Maisonette Bambu Havlu

Paristanbul Rose Bambu Nakışlı 3lü Renkli Banyo Havlu Seti ...

Mağaza hızlı, ürün anlatıldığı gibi yumuşacık. Bambu havlu modelleri, tıpkı diğer havlular gibi çeşit çeşit ve renk renk ayrılıyor. Bambunun doğasından gelen yumuşaklık, parlaklık ve yüksek su emiciliği gibi özellikler, issimo Havlu'da pamuğun cilde dost yapısıyla birleşiyor. Bambu havlular yıkandıkça yumuşar ve üstün su emici gücü ile suyu adeta emer. Çeyizlik ve Günlük Kullanım için harika bir ürün grubudur. Aradığınız Bornoz Modelleri ve Fiyatları - Bambu, Pamuk, Keten Bornozlar Chakra'da! Fırsatı Kaçırmayın, Aradığınız Modeli Uygun Fiyatla Hemen Satın Alın! Bambu lifi içindeki kun maddesi sayesinde antimikrobiyel özelliği vardır.

0 komentar