Orijinal Ingilizce Banyo

Ingilizce Banyo. We have a very big bathroom. Turkish to English banyo : bathtub, bathroom, bath, spa banyo : bath banyo : bathroom banyo : bathrooom. ingilizcede banyo ne demek? , banyo ingilizce anlamı, banyo ingilizce nasıl yazılır?

Okbaby Flipper Evol Banyo Oturağı / Beyaz | Welcome Baby
Okbaby Flipper Evol Banyo Oturağı / Beyaz | Welcome Baby (Lee Brady)
Her türlü İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce kelime veritabanı sunuyor.banyo ne demek, bathtub, bathroom, bath, spa türkçesi ne demek, banyo nedir. Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. banyo dil sözlüğü İngilizce, banyo dolap modelleri, banyo dolapları, banyo aynaları, banyo İngilizce Banyo - Sözlük: türkçe » İngilizce Çeviriler: tub, bath, bathroom, bath, bathrooms, the. Mutfak ve banyo fayanslarını nereden alabilirim? expand_more Where did the kitchen and bathroom tiles come. The Bathroom. banyo kelimesinin İngilizce ne demek olduğunu ve anlamını Türkçe İngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Single with bath, right? - Banyolu,tek kişilik,tamam mı? Sayfa İçi Hızlı Menü ⬤ İngilizce banyo ve banyo eşyaları (bathroom) kelimeleri listesi ve Türkçe anlamları ⬤ İngilizce banyo eşyaları - Kelime anlamını tahmin edin "banyo" İngilizce içindeki çevirilerine dikkat et. banyo ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. aile banyosu. fotoğraf filmlerinin banyosu. development of photographic films İsim. İngilizce'de banyo ne demek, kelime anlamı nedir, yazılışı Konuşarak Öğren Sözlük'de. İngilizce'de banyo nasıl yazılır, okunuşu ve nasıl söylenir burada! ?

Türkçe-İngilizce İngilizce-Türkçe English-Spanish Spanish-English English-Italian Italian-English banyo i.isim: Canlı cansız bütün varlıkları ve kavramları ifade eder.

Yukarı. banyo. N bath, bathroom. banyo kazanı hot-water heater. banyo küveti/teknesi bathtub. banyo yapmak to take a bath, bathe, Brit. bath. Ücretsiz Türkçe-İngilizce sözlükte 'banyo' ın karşılığı ve başka pek çok İngilizce çeviri.

İngilizce Banyo Kelimeleri (Bathroom) - Resimli Sesli ...

Kelime panosundaki Pin

Caramell Banyo Havlusu Mavi | Welcome Baby

banyo kazanı nedir, banyo kazanı ne demek ve banyo kazanı ...

İngilizce Çocuk Hikaye Kitabı Seti Level 2 Cd'li (8 Kitap ...

Eylem İlbars

Okbaby Flipper Evol Banyo Oturağı / Beyaz | Welcome Baby

Banyo Aksesuar Modelleri

Tina goes into the bathroom as. banyo teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı. bath. The Bathroom. banyo kelimesinin İngilizce ne demek olduğunu ve anlamını Türkçe İngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Her türlü İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce kelime veritabanı sunuyor.banyo ne demek, bathtub, bathroom, bath, spa türkçesi ne demek, banyo nedir. Turkish to English banyo : bathtub, bathroom, bath, spa banyo : bath banyo : bathroom banyo : bathrooom. ingilizcede banyo ne demek? , banyo ingilizce anlamı, banyo ingilizce nasıl yazılır? Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin. banyo dil sözlüğü İngilizce, banyo dolap modelleri, banyo dolapları, banyo aynaları, banyo İngilizce Banyo - Sözlük: türkçe » İngilizce Çeviriler: tub, bath, bathroom, bath, bathrooms, the. Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. aile banyosu. fotoğraf filmlerinin banyosu. development of photographic films İsim. İngilizce'de banyo ne demek, kelime anlamı nedir, yazılışı Konuşarak Öğren Sözlük'de. İngilizce'de banyo nasıl yazılır, okunuşu ve nasıl söylenir burada! ? Are there two bathrooms in the flat? "banyo" metninin Reverso Context tarafından Türkçe-İngilizce bağlamda çevirisi: sıcak bir banyo, banyo yap, banyo yaparken, banyo yapmaya, banyo yapacağım.

0 komentar